Search

Obrim els terminis d'inscripció per a noves convocatòries de l'Oxford Test of English


Mordered centre examinador autoritzat (Approved Test Center) de l'Oxford Test of English, l'examen de nivell d'anglès certificat per la Universitat d'Oxford, reprèn la seva activitat després de la parada obligatòria com a conseqüència de la crisi sanitària.

L'examen d'OUP, l'editorial de la prestigiosa Universitat d'Oxford, és un examen diferent, 100% en línia, que certifica la competència lingüística dels alumnes d'una manera fiable i segura. Es tracta d'un projecte desenvolupat en una plataforma digital i amb tecnologia adaptativa. S'ha posat en marxa i validat amb un equip d'experts independents i es pot realitzar exclusivament en centres examinadors autoritzats (Approved Test Center) com Mordered.

L'examen es va llançar a nivell internacional a Espanya el 2017. Està reconegut, entre d'altres, per l'Associació de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior (ACLES), la Conferència de Rectors (CRUE) i organismes oficials com els Ministeris d'Educació i Afers Exteriors. El llistat complet d'institucions i organismes es pot consultar en aquest enllaç.

Mordered va ser un dels primers centres acreditats per Oxford a Espanya i compta, a més, amb més de 25 anys d'experiència en el camp de la formació. La clau del seu èxit és conseqüència del seu propi mètode pedagògic basat, principalment, en la motivació del seu alumnat - un pilar fonamental sobre el qual es potencia al màxim la participació dels alumnes.

Amb l'Oxford Test of English ningú aprova o suspèn, sinó que, en dues hores, sense necessitat de preparació específica i quan un vulgui, pot certificar-se en els nivells A2, B1 i B2 segons el Marc Comú Europeu de Referència (CEFR). Una vegada conclòs l'examen, els resultats estan disponibles en el termini de 14 dies. La qualificació global es realitza sobre quatre mòduls - Reading, Speaking, Writing i Listening -. En el cas de no assolir la qualificació desitjada en un o més mòduls, es pot realitzar cada un d'ells per separat.

Més informació sobre l'Oxford Test of English a https://www.morderedformacio.com/oxford