Search

Bones Festes!

Estimats amics i amigues,


Durant aquest llarg 2020 tots ens hem hagut d'adaptar a les noves situacions que ens ha portat la crisis sanitària, especialment a la formació en línia, i nosaltres ho hem fet amb la implantació d'un nou campus online d'ús molt senzill i intuïtiu, el qual valorem molt positivament - tant docents com alumnes; una eina molt útil, adaptada als nous temps, que ha arribat per quedar-se.


Òbviament, seguim treballant en el nostre catàleg de cursos subvencionats a Granollers i adaptant-nos a les vostres necessitats dissenyant, per a tots vosaltres, formacions a mida (personals i laborals).


Com a centre oficial examinador d'Oxford, no ens oblidem dels nostres cursos privats d'anglès (nivells i conversa) i de l'examen d'Oxford, amb qui estrenem un nou navegador i sobre el qual us recomanem interessar-vos-hi per ser un examen molt més assequible, totalment online i amb una duració de tant sols 2 hores.


Esperem que el 2021 ens porti salut i molts cursos per a tots vosaltres, per tal que ens pugueu seguir acompanyant en aquest meravellós viatge que és la formació.


Ens tornem a veure el proper dia 7 de gener amb les energies renovades per encarar un 2021 amb força i nous reptes.


Bon Nadal i Feliç Any Nou a tots!