Search

26 anys al servei de la formació a Granollers


Fa 26 anys que Mordered iniciava el seu camí en el sector de la formació a Granollers.


Amb un mètode pedagògic innovador, engrescador i dinàmic, a Mordered pensem que un dels pilars fonamentals en la formació dels nostres alumnes rau en el fet de poder proporcionar-los la motivació necessària i treballar per a la potenciació de la seva participació tant dins com a fora de l’aula. És per això que també comptem amb un campus online propi a través del qual podem portar a terme tot tipus de formació, per tal que els alumnes no hagin de desplaçar-se al centre – un punt molt important a considerar, tenint en compte la situació de crisis sanitària que estem vivint durant aquest 2020.

Amb un extens catàleg de cursos de formació subvencionats relacionats amb l’àmbit del comerç, l’atenció al client o l’atenció sociosanitària, també som especialistes en l’ensenyament d’idiomes, especialment de l’anglès, i pels quals comptem amb professors nadius i titulats. A més, i com a centre examinador oficial d’Oxford, oferim classes individuals, grupals i de conversa, i un examen per acreditar els nivells A2, B1 i B2. Igualment, i per aquells alumnes amb nivells més avançats, tramitem els exàmens IELTS del British Council.

Programes de formació subvencionada per a joves: Garantia Juvenil i Projecte Singulars

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea en la qual participem i on l’objectiu principal és proporcionar els coneixements necessaris a l’alumnat per tal de facilitar l’accés al mercat laboral de joves entre 16 i 29 anys.


Dins d’aquest programa s’inclouen cursos d’anglès totalment subvencionats dels nivells A2, B1 i B2, d’una duració d’entre 125 i 215 hores en total. Parlem, doncs, de cursos intensius ideals per a poder acreditar el nivell d’anglès en organismes oficials, institucions universitàries o per a poder avançar en la pròpia carrera professional.


Per una altra banda, el Projecte Singulars està destinat al reforçament de les competències professionals de joves sense feina i no integrats a cap sistema d’educació o formació. A través de cursos estretament relacionats en l’aprenentatge d’idiomes i en tecnologies de la informació i la comunicació, el projecte estableix mesures de suport a l’activació en la recerca de feina i millora en l’ocupabilitat, i en mesures que fomentin l’emprenedoria i la contractació en empreses.


Formacions a mida per a empreses

A Mordered també apostem per la formació continua de treballadors en actiu, i és per això que oferim formacions a mida per a empreses amb cursos adaptats a cada sector, flexibilitat horària, formació in-company i, el més important: totalment bonificada gràcies a les ajudes proporcionades per Fundae.

Sens dubte, una de les formacions més sol·licitades és la relacionada amb l’aprenentatge d’idiomes, especialment de l’anglès, la qual és portada a terme per professors nadius i/o titulats que es desplacen al centre de treball o realitzen la formació a través del nostre campus online. Una gran oportunitat, doncs, per a millorar les comunicacions dels treballadors amb el mercat exterior.


Encara no has millorat la teva formació amb nosaltres? Vine a veure’ns!